Crno-beli organizuju trening mališana i prvotimaca na Trgu Republike

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli organizuju trening mališana i prvotimaca na Trgu Republike

Crno-beli u četvrtak, na dan kada igraju prvi meč Lige Evrope protiv AZ Alkmara, prave svojevrsni uvod u spektakl. Poznato je da tim iz Humske neće imati podršku navijača, ali hoće članova fudbalskih škola. Zapravo, ceo taj dan će da bude posvećen mališanima.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,65 na pobedu Partizana protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope.
Naime, u podne, na Trgu Republike, Partizan organizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << druženje sa decom, koja će da uživaju ne samo u fudbalu, već i da učestvuju u mnogobrojnim sportskim aktivnostima u okviru Beogradskog festivala fudbala. Tom druženju će u 13 časova da se pridruže i prvotimci kluba iz Humske. Oni će zajedno sa maskotom “Čempi” da dočekaju posetioce koji će moći da se druže, razgovaraju, fotografišu, dođu do autograma, ali i poklona.
Od 14 časova će mališanima da se priključe i dečaci iz omladinske škole Partizana, koji će okupljenima da pokažu kako izgleda trening, a zatim će deset dečaka imati tu privilegiju da sa njima i trenira.
Prvih deset dečaka uzrasta od 10-12 godina koji se prijave preko Instagram profila @Partizanbelgrade i ostave podatke (ime i prezime, broj telefona) učestvovaće u mini treningu crno-belih na Trgu republike istog dana.


The post Crno-beli organizuju trening mališana i prvotimaca na Trgu Republike appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan zove decu na Beogradski festival fudbala

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2019

Partizan će kompletan četvrtak posvetiti – deci. U večernjim satima samo će polaznicima škola fudbala, uzrasta do 14 godina, biti dozvoljeno da posmatraju duel sa AZ Alkmarom, a pre nego što počne grupna faza Lige Evrope imaće najmlađi zaljubljenici u crno-bele boje još jednu priliku da se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.