Bajern dočekuje Crvenu zvezdu bez važnog igrača!

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern dočekuje Crvenu zvezdu bez važnog igrača!

Bajern će u sredu oslabljen da dočeka Crvenu zvezdu. Šampion Nemačke se u utorak kasno popodne oglasio šturim saopštenjem u kojem kaže da je vezista Leon Gorecka podvrgnut hitnoj operaciji butnog mišića leve noge, ne navodeći koliko će provesti van terena.
Na meču MLS lige Kolorado – LA Galaksi, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru X2&GG.
Izostanak Gorecke biće značajan udarac za ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Nika Kovača. Reprezentativac Nemačke je standardan u veznom redu minhenskog kluba i važan fudbaler u sistemu koji forsira hrvatski trener.
Gorecka ima 24 godine i pre dolaska u Bavarsku prošle godine, pet sezona je igrao za Šalke. U minuloj sezoni je odigrao čak 42 utakmice u svim takmičenjima, postigao devet golova i upisao sedam asistencija. Za reprezentaciju Nemačke igrao je 23 puta i strelac je osam golova.

The post Bajern dočekuje Crvenu zvezdu bez važnog igrača! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKINUT VEO MISTERIJE Srbin uobičajeno trenirao sa saigračima

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019

Veo misterije nad povredom je podignut. Marka navodi da je Luka Jović sasvim uobičajeno trenirao sa ostatkom ekipe Reala u trening centru Valdebebas. Španski list dodaje da je Srbin prvi od Realovih internacionalaca koji se sa reprezentativne pauze vratio u Madrid.. Na meču kostarikanske lige Saprisa...

Nastavak na 011vodič.com...

ČUVENI TRENER ŠOKIRAN: Zar u ovoj šupi da dočekamo Liverpul?

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019

Napoli je na početku sezone bio beskućnik. Sada ima kuću kojom može da se pohvali. Zbog radova na rekonstrukciji stadiona San Paolo, Napolitanci su na sopstveni zahtev gostovali Fjorentini i Juventusu. U subotu će da ugoste Sampdoriju, ali u katastrofalnim uslovima? Čuveni stadion je i posle dva...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.