ČUVENI TRENER ŠOKIRAN: Zar u ovoj šupi da dočekamo Liverpul?

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUVENI TRENER ŠOKIRAN: Zar u ovoj šupi da dočekamo Liverpul?

Napoli je na početku sezone bio beskućnik. Sada ima kuću kojom može da se pohvali. Zbog radova na rekonstrukciji stadiona San Paolo, Napolitanci su na sopstveni zahtev gostovali Fjorentini i Juventusu. U subotu će da ugoste Sampdoriju, ali u katastrofalnim uslovima? Čuveni stadion je i posle dva meseca radova u užasnom stanju.
Na meču MLS lige Solt Lejk – San Hoze Klub, naša kladionica nudi kvotu 4.70 za igru 2-2.
Povodom nimalo prijatne situacije, oglasio se trener >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Napolija Karlo Anćeloti.
– Video sam kako izgledaju svlačionice i ostao sam bez reči. Za dva meseca možete da izgradite kuću, a oni nisu mogli da obnove svlačionice. Gde treba da igramo protiv Sampdorije i Liverpula? Iznenađen sam neprofesionalnoću ljudi koji su radili na ovom poslu – izjavio je Anćeloti.
Problem je veoma složen. San Paolo je, kao i svi stadioni u Italiji, u vlasništvu grada. Kontroverzni gazda Napolija Aurelio De Laurentis je već godinama u sukobu sa gradskim vlastima koje ne dozvoljavaju klubu da uloži u renoviranje prilično ruiniranog objekta. De Laurentis je nekoliko puta zapretio selidbom Napolija sa San Paola, a u više navrata je izjavio da je spreman da finansira izgradnju novog stadiona.
Prvi meč Lige šampiona Napoli igra u utorak protiv Liverpula. Šta će da kažu inspektori UEFA?

The post ČUVENI TRENER ŠOKIRAN: Zar u ovoj šupi da dočekamo Liverpul? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Sramota! Pogledajte šta se desilo sa svlačionicama Napolija! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 13:02

Anćeloti besan...Napoli za vikend očekuje duel sa Sampdorijom u Seriji A, a u toku naredne nedelje dočekuju i Liverpul na startu Lige šampiona...Ipak, veliko je pitanje gde će se fudbaleri oba sastava presvlačiti pred pomenutu dva susreta, kako na "San Paolu" trenutno ne postoje funkcionalne svlačionice...Naime,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.