Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2025, 22:59

Bitno je kada solite jelo, pravi trenutak mijenja sve

​So je jedan od najvažnijih začina u svakoj kuhinji, ali često je greška kada i kako je dodajemo. Prerano ili prekasno dodavanje so može da promjeni teksturu jela, utiče na zadržavanje vlage u mesu i povrću, a može čak i da prekriva suptilne ukuse drugih sastojaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.