Izvor: 011vodič.com, 11.Jul.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA KORAK OD BESMRTNOSTI Da li će Serena KONAČNO STIĆI Margaret Kort? Pita se i Halepova

Foto: ap adam davy / Promo Da li će Serena Vilijams ispisati istoriju? Na korak je od osvajanja 24. grend slema i ulaska među besmrtne! U polufinalu Vimbldona mlađa sestra Vilijams je bila ubedljiva protiv Čehinje Barbore Štricove sa 6:1, 6:2 i za pehar će se boriti protiv Simone Halep koja je savladala Ukrajinku Elinu Svitolinu sa 6:1, 6:3. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Foto: AP >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tim Ireland / Promo Serena Vilijams Patrik Muratoglu, trener Serene Vilijams, istakao je pred početak trećeg grend slema u karijeri da će njegova učenica sigurno osvojiti još neki trofej na najvećim turnirima. I bio je u pravu. Serena je u Londonu podsetila na sebe iz najboljih dana, pa je kao brzi voz projurila kroz takmičenje i stigla do borbe za pehar! Ukoliko u subotu bude bila najbolja na Ol Ingland klubu i osvoji 24. grend slem pehar izjednačiće se sa Margaret Kort koja ima isto toliko grend slemova. Foto: AP Alastair Grant / Promo Serena Vilijams Podsetimo, Serena je poslednji grend slem pehar osvojila 2017. u Melburnu. Posle toga se povukla na kratko zbog trudnoće i porođaja, a onda se vratila i imala dve prilike da stigne i prestigne Kortovu – prošle godine je igrala finala Vimbldona i US Opena – ali joj to nije pošlo za reketom jer nije mogla da se izbori sa psihološkim pritiskom. Setimo se samo kako je poludela u finalu u Njujorku u meču protiv Osake. Posle je priznala da je išla i kod psihologa jer nije mogla da obuzda emocije niti da se fokusira na cilj. Foto: ap will oliver / Promo Simona Halep A da li će ovog jula uspeti da stigne Margaret Kort videćemo već u subotu kada će joj rivalka biti Rumunka Simona Halep koja će se prvi put […] More
The post NA KORAK OD BESMRTNOSTI Da li će Serena KONAČNO STIĆI Margaret Kort? Pita se i Halepova appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.