Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2021, 11:44

U Vranju petnaest dana bez novih slučajeva zaraze

VRANJE

Poslednji zvanični podaci Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, pokazuju da u Pčinjskom okrugu, u prethodna 24 sata nije registrovan nijedan nov slučaj zaraze korona virusom, od testiranih 156 uzorka.

U poslednjih 11 dana u Pčinjskom okrugu izrazito je povoljna epidemiološka situacija. U tom periodu samo je jedan slučaj registrovan na virus korona i to iz Bujanovca. Boljoj epidemiološkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << situaciji doprinelo je poštovanje mera, kao i imunizacija stanovništva, kažu u Zavodu za javno zdravje.

Vranje je već dve nedelje bez novozaraženih.

U Kovid ambulanti ATD juče je pregledano 28 pacijenata. Njih 17 je prvi put došlo na pregled zbog sumnje na koronu.

Urađena su tri PCR i 17 antigenskih testova i nije bilo pozitivnih na kovid-19.

U kovid bolnici Zdravstvenog centra i dalje su na lečenju četiri pacijenta. Svi su pozitivni na koronavirus i imaju bronhopneumoniju. Na kiseoniku su tri bolesnika.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.