Izvor: JUGpress.com, 24.Jun.2021, 14:39

U Pčinjskom okrugu testirana 183 uzorka, nijedan nije pozitivan na koronu

VRANJE

Prethodnog dana na području Pčinjskog okruga testirana su 183 uzorka građana na kovid-19. Nijedan od uzoraka nije pozitivan na korona virus, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Vranju.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u sredu, su obavljena 32 pregleda, od kojih je 26 prvih. Uzorkovana je krv kod 14 pacijenata i sačinjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << šest RTG pluća. Urađen je jedan PCR i 15 antigenskih testova i nijedan nije bio pozitivan na korona virus.

U kovid bolnici Zdravstvenog centra na lečenju, zbog korona visusa i upale pluća, su četiri pacijenta. Na kiseoničkoj potpori su tri bolesnika.

Bolnica na raspolaganju ima 72 slobodna kreveta za kovid pacijente.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Nema pozitivnih na koronavirus u Pčinjskom okrugu

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jun.2021, 11:22

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na kovid 19 testirano je 156 uzorka iz Pčinjskog okruga. Nijedan od uzoraka nije pozitivan na koronavirus.

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.