Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Nov.2023, 18:49

Vučić: Posle 24 godine zastava Srbije će se vijoriti na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj

LESKOVAC – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je danas nakon što je Srbija izborila plasman na Evropsko prvenstvo, da će se posle 24 godine zastava Srbije vijoriti na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Predsednik Vučić je na Instagram profilu budućnostsrbijeav objavio i snimak utakmice kojoj je danas prisustvovao zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, prvim […]
Vest Vučić: Posle 24 godine zastava Srbije će se vijoriti na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Milorad Dodik

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ OBJAVIO SNIMAK SA UTAKMICE SRBIJA-BUGARSKA: "Srpska zastava će se posle 24 godine vijoriti na Evropskom prvenstvu" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je odlučujućoj utakmici Srbije i Bugarske u Leskovcu za odlazak na Evropsko prvenstvo u fudbalu u Nemačkoj...Vučić se posle ustakmice oglasio na društvenoj mreži Instagram napisavši: "Posle 24 godine,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.