Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2023, 14:58

Svetsko prvenstvo u dizanju tegova: Karta za Pariz teška 410 kilograma

U Saudijskoj Arabiji je u toku Svetsko prvenstvo u dizanju tegova. Na tom takmičenju boje naše zemlje danas  brani Subotičanin Tamaš Kajdoči, kome je pre svega cilj da sa podignutom težinom ostvari normu za naredne Olimpijske igre. Kajdoči nastupa u kategoriji +109 kg. Nalazi se u grupi dvanaest dizača u ovoj kategoriji, a tu su još i Arkadijuš (Poljska), Nađ (Mađarska), Čeng (Kineski Tajpeh), Litvinov (Izrael), Holme (Norveška), Mao (Samoa), Vilks (SAD), Medina (SAD), Hanzenko (Ukrajina), Rui i Šoke (Francuska).
Pogledaj vesti o: Pariz,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tamaš Kajdoči završio učešće na SP - povreda uzela danak za Pariz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2023, 14:54

Naš mladi i talentovani reprezentativac u dizanju tegova Tamaš Kajdoči (+109 kg) zbog povrede je morao da napusti borilište na Svetskom šampionatu u Rijadu, koje je bilo kvalifikaciono za predstojeće Olimpijske igre u Parizu. Bez obzira na ovakav ishod, Kajdoči nije razočarao, već je potvrdio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.