Milojević: Pobeda za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Pobeda za Srbiju

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle eliminacije Kopenhagena izjavio je da je ponosan na svoje igrače i poručio da su pobedili za Srbiju.

"Šta reći, ne znam odakle da počnem i gde bih završio. Znali smo da ništa novo nećemo videti od Kopenhagena nego ono sto smo videli u Beogradu. Mi smo bili od javnosti maltene već prežaljeni jer smo igrali protiv fenomenalne ekipe. Došli smo ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da odigramo za nas, našu porodicu, navijače i Srbiju. Rekao sam igračima da nema veze koliko ćemo igrati, ali neko od nas mora da pobedi i rekao sam da ljudi planiraju, ali Bog odlučuje", emotivno je ispričao Milojević na konferenciji za medije.

Kako je naveo, ovakve utakmice se igraju za prolaz, ne za lepotu.

"Sa igračem manje protiv Kopenhagena je jako teško ali vidite kako sve dođe na svoje. Kao i panenka mladog Vinda, vidite kako se sve obrne u životu. Igrači su dali poslednji atom snage, hvala navijačima koji su pokazali. Da smo mogli da imamo vise karata, oni bi ispunili ceo stadion. Očekujemo ih u Švajcarskoj na Jang Bojsu", rekao je Milojević i dodao da je srećan zbog pobede, ali i da nisu prošli, "kapa dole igračima".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.