SKENER MAXBETSPORTA Milunović Borjanu mora da plati večeru!

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAXBETSPORTA Milunović Borjanu mora da plati večeru!

Milan Borjan – Kanadski čuvar mreže nije mogao ništa kod gola Ndojea. Pre toga nije ni morao da brani, jer je šut Senegalca bio prvi koji je uopšte i išao u okvir njegovog gola. Prvu odbranu je Borjan imao tek u 110. minutu, a posle toga je još nekoliko puta sjajno intervenisao. A onda je došla penal serija… Neverovatan je bio, branio je fenomenalno. Čak je i pogodio kada je red bio na njega. Igrač utakmice, bez konkurencije! Ocena: 10
Marko Gobeljić – >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Nije uspeo da zaustavi Bengtsona u situaciji kod izjednačujućeg gola Kopenhagena. Morao je da bude mnogo bolji u toj situaciji. Generalno je ovo bilo slabo veče Zvezdinog univerzalca, koji nije uspevao da pomogne Ivaniću na desnom krilu u napadu. Kada je Zvezda spustila blok, Gobeljić je bio bitan šraf u tome. Spasao je odličnom intervencijom siguran gol u 120. minutu. Time se iskupio za ono iz 45. minuta. Posle toga je pogodio penal. Ocena 6,5.
Nemanja Milunović – Tragičar Crvene zvezde. Solidno prvo poluvreme ostaje u senci gluposti koju je napravio u 55. minutu, kada je nepotrebno udario Ndojea laktom u jednom skoku, iako je jako dobro znao da već ima žuti karton. Zasluženo je isključen. Napravio je nepotreban faul i ostavio saigrače na cedilu. Pitanje je šta bi bilo da je Zvezda imala 11 igrača svih 90, odnosno 120 minuta. Ocena: 5,5.
Miloš Degenek – Bio je bolji deo Zvezdinog štoperskog tandema do 45. minuta. Samo mu je u toj situaciji popustila koncentracija, nije video da je Ndoje ostao sam. Da je njega uspeo da pokrije, to bi bilo savršeno poluvreme. Kasnije je ponovo bio odličan i jedan je od junaka Zvezde. Opet reprezentativac Australije vodi crveno-bele ka Ligi šampiona. Pogodio je i penal. Ocena: 7,5.
Milan Rodić – Zvezdin bek je u prvom poluvremenu odigrao jednu od svojih boljih utakmica u ovoj godini, ali je sve to otišlo u zaborav posle gola Ndojea u 45. minutu. Njemu su prethodile dve dobre intervencije Rodića, ali je posle centaršuta Bengtsona zakasnio da pomogne Degeneku i zajedno sa njim deli krivicu za izjednačujući pogodak Kopenhagena. Na poluvremenu je ostao u svlačionici. Ocena: 6,5.
Hoze Antonio Kanjas – Nije se previše video u Kopenhagenu, što je za igrača na njegovoj poziciji pohvala. Bio je siguran kada je sa loptom, nije dozvoljavao Kopenhagenu da napadne kroz sredinu. Nažalost, morao je pre vremena da izađe iz igre. Platio je ceh zbog Milunovićeve gluposti, morao je da ustupi mesto Pankovu. Ocena: 6,5.
Dušan Jovančić – Radio je ono što se od njega očekuje. Vršio je pritisak na rivale u srednjem redu i čuvao je loptu kada ona dođe kod njega. Napravio je jednu grešku u prvom poluvremenu, posle auta Rodića i zbog lošeg prijema je morao da napravi faul za žuti karton. Neće zbog toga igrati u sledećem evropskom meču. Promašio je penal. Ocena: 6,5.
Aleksa Vukanović – Dobio je šansu umesto povređenog El Fardua Bena, ali je nije iskoristio. Bio je neprimenat i uglavnom odsečen od ostatka ekipe. Samo je u dve situacije imao loptu u opasnoj zoni. U prvom poluvremenu, kada je prošao po levom krilu ali nije video da Ivanić čeka loptu u šesnaestercu. Probao je da završi sam i otišao je sa loptom u gol aut. U nastavku je postigao gol u napadu pre isključenja Milunovića, ali je za nekoliko centimetara bio u ofsajdu i pogodak je poništen. U finišu je ostao bez snage. Ocena: 6.
Marko Marin (Foto: Starsport)

Marko Marin – Standardno jedan od najboljih igrača Crvene zvezde. Savršeno je asistirao kod Boaćijevog gola, kasnije je napravio još nekoliko dobrih šansi svojim saigračima. Nestao je kada je Zvezda prešla u ultra defanzivu, ali je opet u produžecima umalo izvukao gol jednim potezom. Srušili su ga Danci na ivici šesnaesterca i tako spasili svog golmana. Nije Nemac imao sreće u penal seriji, izveo je prvi penal, nesvesan koliko je teren u lošem stanju. Odskočila mu je lopta i pogodio je prečku. Srećom, spasao ga je Borjan. Ocena: 7.
Mirko Ivanić – Loša kopija Marka Marina. Ponovo je crnogorski reprezentativac nervirao navijače Zvezde svojim lošim potezima. Nije uspevao da napravi razliku kada je sa loptom. Žaliće za situacijom iz prvog minuta, kada je sudija Mažejka propustio da dosudi penal nad njim. Dva puta je šutirao Ivanić iz daljine i oba puta je bio neprecizan. Mogao je u prvom produžetku da izraste u junaka, ali je za malo bio prespor. Kasnije je pogodio penal. Ocena: 6,5.
Ričmond Boaći – Postigao je gol i to mu je plus koji mu niko ne može izbrisati. Međutim, da je mogao bolje, mogao je. Ponovo nije tražio loptu, nije se otkrivao. I za taj pogodak je najviše zaslužan Marin, koji mu je poslao perfektnu loptu u peterac. Solidan je Afrikanac kasnije bio u odbrani, igrao je i na levom krilu u pojedinim trenucima. Ocena: 7.
IZMENE
Žander (od 46. minuta) – Veoma dobro je odmenio Rodića u drugom poluvremenu, a kako je vreme odmicalo, bio je sve bolji i bolji. Videlo se po njegovim potezima da je željan da istrči neku kontru, a priliku za to je dočekao u 112. minutu, kada je naterao Bila da pravi faul za crveni karton. Fenomenalno je izveo svoj jedanaesterac i vratio samopouzdanje Beograđanima u penal seriji. Ocena: 7.
Radovan Pankov (od 58. minuta) – Imao je sreće Pankov u 73. minutu, kada mu je Fišer probacio loptu kroz noge, ali tada Kopenhagen nije postigao gol. Izuzev toga, bio je miran od kako je zaigrao umesto Milunovića i dobro je pokrivao štopersku poziciju. U produžecima je dva puta ispao, ali su ga pokrili saigrači. Potom je u penal seriji bio jedini igrač koji je pogodio oba penala. Ocena: 7.
Veljko Simić (od 80. minuta) – Sjajna defanzivna partija. Spasao je već viđeni gol Kopenhagena u prvom produžetku. Dobro je sarađivao sa Žanderom i nije dozvoljavao Dancima da naprave višak na toj strani. Utisak je promašio očajno izveden jedanaesterac. Ocena: 6,5.
Milan Jevtović (od 91. minuta) Neprimetan je bio Jevtović u Kopenhagenu i gotovo da ništa nije doneo crveno-belima. Umorni Aleksa Vukanović je bio korisniji od njega. Kasnije je promašio i jedanaesterac, mnogi su videli još dok je išao ka lopti da će da loše šutne. Ocena: 6.
TRENER
Vladan Milojević – Taličan je trener Zvezde. Za postavljanje defanzivnog bloka mu nema ravnog i na pojedinim stvarima bi i Žoze Murinjo mogao da mu pozavidi. Ruku na srce, nije mogao mnogo toga da menja u sastavu, pogotovo u napadu. Kasnije, povreda Rodića i crveni karton Milunovića su ga praktično naterali da ispuca dve izmene. Neko može da kaže da je taktika kukavička, da Zvezda ne sme da bude toliko defanzivna. Ali kada naš najtrofejniji klub pobeđuje, i Milojevićevi dežurni kritičari moraju da ćute. Činjenica je – Milojević još uvek ne zna za neuspeh u kvalifikacijama. Ocena: 7,5.

The post SKENER MAXBETSPORTA Milunović Borjanu mora da plati večeru! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.