Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Jun.2023, 12:11

Dodeljeni ugovori za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta vredni više od 700 miliona dinara

NOVI SAD – Danas su u Pokrajinskoj vladi uručeni Ugovori o dodeli bespovratnih sredstava po Konkursu za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta u AP Vojvodini koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Ukupna vrednost sredstava za radove na uređenju atarskih puteva i otresišta bez PDV iznosi 706.936.099,62,dinara, od čega Sekretarijat obezbeđuje […]
Vest Dodeljeni ugovori za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta vredni više od 700 miliona dinara objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Za uređenje atarskih puteva i otresišta u AP Vojvodini 400 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2023

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vladimir Galić uručio je danas ugovore o dodeli ukupno 400 miliona dinara bespovratnih sredstava za uređenje atarskih puteva i otresišta u 26 lokalnih samouprava u AP Vojvodini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.