Izvor: Glas javnosti, 14.Maj.2013, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena gradskog funkcionera upala u šaht

NOVI SAD - Supruga pomoćnika gradonačelnika Vladimira Stojkovića, Biljana Stojković, upala je u šaht kad je vodila dete u vrtić na Limanu, i bila zaglavljena skoro 10 minuta dok joj vaspitačica nije pritekla u pomoć.

"Zakoračila je na šaht, koji se nalazi u dvorištu vrtića, ali se pod njom izmakao poklopac i ona je upala i usled pada gadno povredila noge. Nije mogla nikako da se izvuče, pa je poslala dete da uđe u vrtić po vaspitačicu", kaže jedna od zaposlenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u "Veselom vrtiću", na Limanu 2, gde se incident dogodio.

Kad su joj pomogli da izađe, na teren je pozvana i Komunalna inspekcija koja je sačinila zapisnik i usmeno obavezala Tehničku službu "Radosnog detinjstva" da pod hitno poprave poklopac.

Suprug povređene žene, Vladimir Stojković, koji je u novom sazivu Gradske vlasti izabran za pomoćnika gradonačelnika Miloša Vučevića, nije bio raspoložen da komentariše slučaj.

"Da li vi zovete muževe svih žena koje upadnu u šaht? - upitao je i dodao da je to "privatna stvar" i da "slučaj nema nikakve veze sa njegovom funkcijom, zbog čega neće da komentariše".

O incidentu koji se dogodio nije želela da govori ni Uprava Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", kao ni Komunalna inspekcija, koja je izašla na teren zbog ove nezgode.

Novosti 

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.