Zbog greške Grubora, Stojković plaća 115.000 evra

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog greške Grubora, Stojković plaća 115.000 evra

Prema pisanju Informera, golman Ergotelisa Vladimir Stojković, je dužan 115.000 evra bivšem menadžeru Ijanu Andersonu. On je zastupao nekadašnjeg golmana Crvene zvezde i Partizana u vremenu dok je igrao za Vigan.
Kada je odlučio da se vrati u srpski fudbal i potpiše za crno-bele, nije obavestio Andersona i menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je reagovao tužbom pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani, koji je presudio u njegovu korist.
- Golman Ergotelisa Vladimir Stojković duguje mi 115.000 evra na ime provizije koji je pokušao da izbegne da mi isplati“, rekao je Anderson.
Stojković je u izjavi za Informer potvrdio informaciju i otkrio čija je greška:
- Tačno je da sam izgubio taj spor i da ću morati da platim određenu sumu novca. Došlo je do grešaka u papirologiji jer je generalni sekretar Partizana Darko Grubor poslao pogrešne papire. Stajalo je da sam ja igrač Partizana, a ja sam u tom trenutku bio samo na pozajmici. Anderson je to nekako iskoristio. Dobio me na pravdi Boga – objasnio je reprezentativac Srbije.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grubor pogrešio, Stojković plaća 115.000 evra!

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2014

Reprezentativni čuvar mreže i prvotimac Ergotelisa, Vladimir Stojković, moraće da isplati više od 100.000 evra svom nekadašnjem menadžeru koji je dobio spor pred Sportskim sudom u Lozani.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.