Stojković dužan 115.000 evra zbog greške Darka Grubora?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković dužan 115.000 evra zbog greške Darka Grubora?

Menadžer Ijan Anderson zaradiće zbog papirološkog propusta generalnog sekretara Partizana.

Vladimir Stojković

Menadžer je ostao bez svog dela kolača, a u fudbalu, zna se, to je maltene najveći greh. Vladimir Stojković moraće da iz svog džepa izdvoji novac i namiri Ijana Andersona, Engleza koji ga je zastupao dok je bio među stativama Vigana.

Kada je sadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << golman Ergotelisa, saznaje Informer, odlučio da se vrati u srpski fudbal i potpiše za Partizan, a da prethodno ne obavesti Andersona, menadžer je reagovao tužbom pred Sudom za arbitražu u sportu u Lozani koji je presudio u njegovu korist.

"Golman Ergotelisa Vladimir Stojković duguje mi 115.000 evra na ime provizije koji je pokušao da izbegne da mi isplati", rekao je Anderson za Informer, a tačnost informacije je potvrdio i sam Stojković.

Ali, on i dalje tvrdi da je nevin, a da je slučajni krivac generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

"Tačno je da sam izgubio taj spor i da ću morati da platim određenu sumu novca. Došlo je do grešaka u papirologiji jer je generalni sekretar Partizana Darko Grubor poslao pogrešne papire. Stajalo je da sam ja igrač Partizana, a ja sam u tom trenutku bio samo na pozajmici. Anderson je to nekako iskoristio. Dobio me na pravdi Boga", rekao je Stojković za Informer.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojke dužan menadžeru 115.000 evra: Izgubio sam spor zbog grešaka u papirologiji

Izvor: Svet, 05.Mar.2014

Bivši golman Partizana a sada grčkog Ergotelisa, Vladimir Stojković, duguje svom bivšem menadžeru Ijanu Andersonu 115.000 evra. Prema informacijama “Informera”, engleski menadžer tužio je srpskog golmana Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, koji je presudio u korist Andersona. To znači da...

Nastavak na Svet...

Sindikat fudbalera: Stojke, da si bio naš član menadžer bi dobio samo 20.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2014

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost nije ostao imun na vest kako je srpski reprezentativac Vladimir Stojković skupo platio grešku zbog propusta generalnog sekretara Partizana Darka Grubora. Menadžer Ijan Anderon dobio je Stojkovića na sportskom sudu u Lozani, tako da će morati da mu plati...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.