Vladimiru Stojkoviću bivša supruga pomaže da se ponovo oženi!

Izvor: Svet plus, 04.Jun.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimiru Stojkoviću bivša supruga pomaže da se ponovo oženi!

Golman Vladimir Stojković i manekenka Bojana Rajić odlučili su da zakopaju ratne sekire zarad svog zajedničkog sina, a ona je čak i odlučila da mu u neku ruku pomogne da se ponovo oženi.

Vladimir Stojković i Bojana Rajić rešili su da izglade sve nesuglasice koje su imali. Naime, nakon što se manekenka po drugi put udala i dobila dete, ona je odlučila da se iselili iz stana koji je od Vladimira dobila na doživotno korišćenje, ali za pozamašnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svotu novca od 80.000 evra. Od tada Bojana i Vladimir su izgladili odnose i rešili da zaborave sve uvrede koje su jedno drugom uputili tokom brakorazvodne parnice.

Čak, ona mu pomaže da se što pre oženi:"Bojana je sada srećna i ispunjena žena. Shvatila je da će nju i Vladimira uvek povezivati sin Lav, i više nije želela da nastavi sukobe s njim. Razgovarali su i shvatili da bi zarad sina Lava trebalo da ostanu u korektnim odnosima. Dok je Lav kod oca u Izraelu, Bojana je u Beogradu sređivala papire za crkveni razvod kako bi Stojković mogao da se oženi svojom sadašnjom devojkom Valentinom, s kojom se nedavno verio. S obzirom na to da je sada sve regulisano i da Bojana i Vladimir više nisu muž i žena ni pred bogom, golman će početkom jula organizovati svadbu" navodi izvor Blica.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.