Vladimir Stojković povređen u saobraćajki!

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jan.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Stojković povređen u saobraćajki!

Udes na mostu Gazela, Stojković je bio na mestu suvozača, zadobio jači udarac u glavu i leđa ali biće sposoban da putuje u sredu u Tel Avivu

Nesreća se dogodila na Gazeli kada se vozilom vraćao iz pravca Novog Beograda. "Bio sam u šoku nekoliko minuta. Jak udarac, pa okretanje, sve se brzo desilo. Situacija je bila opasna, hvala bogu dobro sam prošao. Samo sam dobio jači udarac u glavu, malo me bole leđa, ali biće sve u redu. U sredu idem sa ekipom u Izrael i nastavljam sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << treninzima", naveo je Vladimir Stojković u izjavi za Mozzartsport.com. Golman Partizana će očigledno biti u timu koji putuje u sredu u Tel Aviv na pripreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.