VELIKO PRIZNANJE: Vladimir Stojković u odabranom društvu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 12:41

VELIKO PRIZNANJE: Vladimir Stojković u odabranom društvu (FOTO)

Sezona za pamćenje.

Vladimir Stojković branio je fantastično i imao sezonu za pamćenje.  Kao nagrada za sjajne odbrane bivši kapiten Partizana izabran je za najboljeg golmana sezone u Saudijskoj Arabiji.

Njegova Al Fejha bila je apsolutni hit sezone i zauzela šesto mesto, iako su joj svi predviđali borbu za opstanak. Za tim koji je predvodio Vuk Rašović, Vladimir Stojković je branio na 26 utakmica i primio 22 gola, daleko najmanje u šampionatu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
pic.twitter.com/9q7IS8V0T9

VLADIMIR STOJKOVIC (@STOJKE88) May 15, 2022

Za tim sezone mu je najveći konkurent bio golman Al-Itihada, Marselo Grohe, nekadašnji reprezentativac Brazila. Pored Vladimira Stojkovića u timu sezone su još iznternacionalci Evera Banege, Taliska, Odion Igalo, Romarinjo, Kueva, Bruno Enrike, Hegazi, Alioski, Čafal i Davsari.

Stojković je tokom karijere branio za Zvezdu i Partizan, Zemun, Nant, Vitese, Sporting, Hetafe, Vigan, Ergotelis, Makabi Haifu i Notingem Forest. Za reprezentaciju Srbije je branio 84 puta i rekorder je po broju utakmica za državni tim, kada je reč o golmanima.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.