Upoznajte Vladana: Vladimir Stojković se pohvalio drugim sinom! (foto)

Izvor: Svet, 27.Mar.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Vladana: Vladimir Stojković se pohvalio drugim sinom! (foto)

Vladimir Stojković prošle godine oženio je osam godina mlađu izabranicu Valentinu Popović, a par je nedavno dobio još jednog člana porodice. Valentina je na svet donela sina Vladana, a Stojke se pohvalio dirljivom fotografijom na kojoj ljubi svog drugog sina.
“Buđenje. Moja beba”, napisao je Vladimir uz fotografiju.
Stojke iz prvog baraka sa manekenkom Bojanom Rajić ima sina Lava. Par se razveo 2014. godine, a njegova bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se udala za biznismena Branislava Đurđevića i iste godine postali su roditelji sina Vukašina.

Објава коју дели ⚽️🏆 (@vladimirstojkovic) дана 27. Мар 2017. у 4:07 PDT


Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Presrećan: Vladimir Stojković se pohvalio drugim sinom! FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2017

Golman Vladimir Stojković, nedavno je postao tata po drugi put, a sada se svojim pratiocima na Instagramu pohvalio fotografijom na kojoj pozira sa sinom Vladanom...Vladimir Stojković prošle godine oženio je osam godina mlađu izabranicu Valentinu Popović, a par je nedavno dobio još jednog člana...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.