Stojković se vraća među orlove

Izvor: B92, 31.Okt.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković se vraća među orlove

Golman Partizana Vladimir Stojković naći će se na spisku putnika za turneju 'orlova' po Centralnoj Americi, saznaje B92.

Reprezentacija Srbije će u Centralnoj Americi odigrati mečeve protiv Meksika i Hondurasa, a sa klupe će je voditi Radovan Ćurčić.

Pored Stojkovića, na spisku će se sigurno naći i Vladimir Volkov, koji je to potvrdio tokom vikenda, kada je objavio da se odlučio za dres Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ne Crne Gore, koja ga je želela u svojim redovima.

Pošto je poziv za Stojkovića definitivno stigao, on će se prvi put naći u dresu nacionalnog tima posle meča u Đenovi, sa Italijom, prekinutog posle samo sedam minuta.

Kako B92 takođe saznaje, reprezentacija bi, kao prošle godine u Japanu, trebalo da bude sastavljena većim delom od igrača iz Superlige Srbije, ali će pozive dobiti i neki fudbaleri iz drugih liga.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.