Stojković: Ugasili smo Junajted, vratiće nam se uskoro za ove promašaje

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: "Ugasili" smo Junajted, vratiće nam se uskoro za ove promašaje

Golman Partizana Vladimir Stojković smatra da su igrači Partizana na dobrom putu i da će se dobre igre uskoro isplatiti.

Crno-beli su u Humskoj poraženi u susretu Lige Evrope sa Mančester junajtedom (0:1), ali su tokom većeg dela susreta bili bolji rival.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Ovo je bio dokaz da smo na pravom putu. Po ko zna koji put smo dominirali, bili bolji, ali ako bih vratio film unazad deset utakmica, siguran sam da smo u četiri-pet bili bolji, a na kraju ostali bez bodova. To se desilo, što je još bolnije, protiv Jednog Mančestera, jednog od najvećih klubova na svetu. Nije lako, ali te situacije kod naših penala, kažu da je bilo elemenata za penal..", kaže Stojković.

Ubeđen je da će Partrizan uspeti da u skorije vreme ostvari pobede u situacijama i kad ne igra ovako dobro.

"Ono što me ohrabruje je naša ofanzivna igra tokom većeg dela meča, nadam se da će nam se to jednog dana vratiti i da ćemo kad budemo u podređenom položaju pobediti."

I on veruje da tim Save Miloševića ima dobru šansu da se kvalifikuje u nokaut fazu takmičenja UEFA.

"Nema šta, imamo još tri utakmice do kraja, na svakoj treba ići na pobedu, pa šta bog da. Sigurno će biti teže, oni će biti domaćini u narednom meču, fudbal je to, ali mi se nadamo uvek pozitivnom rezultatu. Tamo nećemo ići da se predamo. Slutio sam da će ovo biti tvrda utakmica, izašli su sa trojicom popzadi, defanzivnije. Očekivao sam više posla, ali ne mnogo više nego što smo imali. Misliim da smo ih mi prilično "ugasili", zaključio je Stojković.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.