SKENER MAKSBETSPORTA Neprimetni Asano i Savo bez taktike

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAKSBETSPORTA Neprimetni Asano i Savo bez taktike

Vladimir Stojković – Od tragičara do heroja Parizana. Častio je u sedmom minutu Malatiju golom, posle neshvatljivo lošeg izletanja van šesnaesterca. Pokušao je da zakrpi rupu koju je napravio Pavlović, a umesto toga je ostavio gol prazan. Iskupio se čuvar mreže crno-belih u 77. minutu, kada je Mina imao zicer, šutirao je glavom iz peterca, a Stojković je zaista fenomenalno odbranio i poslao loptu u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << korer. Generalno nije imao previše posla, ispostavilo se da je Malatija ipak ograničena ekipa. Ocena: 6,5.
Nemanja Miletić – Loša partija desnog beka Partizana. Mnogo mu je problema zadavao Bifuma, lako ga je prolazio i pravio šanse saigračima. Mogao je u finišu utakmice da bude heroj, da je na vreme podigao glavu i video da je Asano sam prilikom jednog kontranapada. Posle toga umalo nije Partizan primio gol po njegovoj strani. Ocena: 6,5.
Bojan Ostojić – Najpouzdaniji igrač u poslednjoj liniji Partizanove odbrane. Mučio se sa povredom prepone, ali je i pored toga bio neprelazan svih 90 minuta. Nekoliko puta je pravovremenim uklizavanjima čistio loptu iz šesnaesterca. Vodio je veliku borbu sa Jahovićem, a kod gola nije mogao ništa. Ocena: 7.
Strahinja Pavlović – Još jedna loša partija Pavlovića u seriji. Kao i u Kruševcu protiv Napretka, Partizanov štoper je bio prespor u pojedinim situacijama. Zajedno sa Stojkovićem deli krivicu za vodeći gol Malatije, pošto je potpuno zaboravio na Jahovića. Imao je sreće u 20. minutu, kada je nespretno uleteo u jedan centaršut sa visoko podignutom desnom rukom. Srećom, lopta ga je pogodila malo ispod ruke, u leđa, što su videle sudije, tako da nisu pokazali na belu tačku. U još nekim situacijama je loše izbacivao loptu i praktično pogađao direktno igrače Malatije. Ocena: 6.
Slobodan Urošević – Nije Malatija često napadala po svom desnom krilu, ali kada jeste, Urošević je bio solidan. Nekoliko puta je morao da mu pomaže Pavlović, u tim situacijama je bek crno-belih trebalo bolje da reaguje, ali sve u svemu, zaslužio je prelaznu ocenu za svoju igru u defanzivi. Ofanziva je već druga priča. Kao da se nije uopšte trudio da se priključi Asanu na polovini Turaka, tako da je levo krilo Partizana bilo dosta oslabljeno. Ocena: 6.
Aleksandar Šćekić – Častio ga je engleski sudija sredinom prvog poluvremena, kada mu nije pokazao žuti karton zbog očiglednog faula blizu šesnaesterca crno-belih. Oštećena je Malatija u toj situaciji. Šćekić je nastavio da igra grubo dokle god mu je to dozvoljeno, a tek kada je konačno javno opomenut zbog nepotrebnog starta na polovini terena. Generalno, dovoljno dobra defanzivna partija, ali kao i većina igrača Partizana, u napadu je bio neupotrebljiv. Ocena: 6,5
Saša Zdjelar – Jedan od boljih igrača Partizana ovog četvrtka. Skupljao je na sredini terena dosta “ničijih” lopti, uspevao je da ih sačuva i da povuče kontranapade. Kada je bilo potrebe za time, glumio je i štopera, sasvim uspešno. Ocena: 6,5.
Zoran Tošić – Kada je lopta bila u posedu igrača Partizana tokom prvih sat vremena, najčešće je ona bila kod Tošića ili u njegovoj blizini. Većinu napada je on kreirao, ali bio je spor, kao uostalom i kompletna igra Partizana u tom periodu. Asistirao je Sadiku iz slobodnog udarca u poslednjem minutu prvog poluvremena, a to je u principu bio i jedini konkretan potez Tošića. Ocena: 6,5.
Sejduba Suma – Jedan od boljih igrača Partizana u Malatiji. Ili bolje reći, jedan od manje loših. Barem po pitanju ofanzivnog dela. Proigrao je nekoliko puta Asana i Sadika, ali njegovi saigrači to nisu znali da iskoriste. Zamenio ga je Milošević u finišu utakmice. Ocena: 6,5.
Takuma Asano – Imao je priliku u 15. minutu da asistira Sadiku, ali je bio sebičan i potom neprecizan. Generalno, jako loša utakmica za najskuplje pojačanje Partizana ove sezone. Znali su Turci da moraju da ga zatvore i čim bi primio loptu okrenut ka nekom prostoru gde bi mogao da se da u sprint, bio je fauliran. Čak i tako anemičan je mogao da se upiše u strelce u nadoknadi vremena u drugom poluvremenu. Prvo Miletić nije video da je Japanac sam, a u sledećem napadu mu je Sadik poslao lošu loptu. Ocena: 6.
Umar Sadik – Bio je neprimetan tokom gotovo čitavog prvog poluvremena, a onda je u 45. minutu pokazao koliko mu malo treba. Tošić je ubacio loptu u šesnaesterac iz slobodnog udarca, a Sadik je glavom šutirao i umalo doneo izjednačenje. Sjajni Farnole i luda sreća su spasili Malatiju. U drugom poluvremenu je nestao, a propisno se obrukao u nadoknadi, kada je sa ivice šesnaesterca morao da šutne mnogo bolje. Takođe je propustio priliku da asistira Asanu. Ocena: 6.
IZMENE
Aleksandar Lutovac (od 71. minuta) – Zaigrao je umesto Tošića, zato što je Milošević želeo da ima bržeg igrača na krilu u slučaju da se otvori prostor za kontranapad.  Ocena: 6.
Lazar Pavlović (od 82. minuta) – Zamenio je Sumu, kako bi ubrzao igru Partizana u finišu, ali nije bilo prilike za tako nešto. Premalo vremena da bi bio ocenjen.
Ognjen Ožegović (od 95. minuta) – Ušao je u igru umesto Sadika kako bi Milošević potrošio minut. Nije ni dotakao loptu. Premalo je bio na terenu da bi bio ocenjen.
TRENER
Savo Milošević – Loše je postavio trener Partizana taktiku u Turskoj. Opredelio se za igru na kontranapade, sa defanzivnim pristupom, očekujući da će njegovi igrači imati prostora da iskoriste brzinu. To se nije desilo. Srećom po osvajača Kupa Srbije, Jeni Malatija je ipak bila nedovoljno kvalitetna da ozbiljnije ugrozi crno-bele. Za narednog rivala će ipak Milošević morati mnogo bolje da spremi ekipu. Ovo je već druga uzastopna utakmica na kojoj njegovi izabranici kao da nisu znali kako da napadnu protivnika. Ocena 6.

The post SKENER MAKSBETSPORTA Neprimetni Asano i Savo bez taktike appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.