Ronaldo bez titule, Itihad šampion, Srbi strepe za opstanak, a Tavamba opet pogodio!

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023, 01:30

Ronaldo bez titule, Itihad šampion, Srbi strepe za opstanak, a Tavamba opet pogodio!

Kolo pre kraja, dobili smo rasplet šampionske trke u Saudijskoj Arabiji.
Novi šampion je Al Itihad koji je večeras kao gost ubedljivo savladao Rašovićevu Al Fejhu sa 3:0 i kolo pre kraja ima nedostižnih pet bodova više od Ronaldovog Al Nasra.
Šaraili je već u trećem minutu savladao golmana Al Fejhe Vladimira Stojkovića, a prednost novog šampiona duplirao je Romarinjo pred kraj poluvremena. U nastavku, Romarinjo je još jednom savladao Stojkovića i u 86. minutu postavio konačnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 3:0 za Itihad. Trener Al Fejhe Vuk Rašović je sredinom drugog poluvremena ukazao šansu i Milanu Pavkovu, ali bivši napadač Crvene zvezde ponovo nije došao do izražaja.
Al Fejha je tako ostala na 30 bodova, tri boda iznad zone ispadanja, pa će o opstanku odlučivati u posldnjem kolu protiv Al Vehde.
Kristijano Ronaldo je i večeras predvodio napad Al Nasra na gostovanju Al Etifaku, a taj duel je završen bez pobednika, 1:1.
Domaći su poveli golom Nijakatea u 43. minutu, a izjednačenje Al Nasru na konačnih 1:1 doneo je Luiz Gustavo u 56. minutu susreta.
Od ostalih mečeva izdvajamo pobedu Al Tavona od 3:0 protiv domaćeg Al Šababa, a bivši napadač Partizana Leandre Tavamba je postigao gol i upisao asistenciju u ovom meču. Tavamba je ove sezone u Premijer ligi Saudijske Arabije postigao osam golova, uz četiri asistencije.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.