Raka ocenio suđenje uz poseban osvrt na faul Vladimira Stojkovića!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020, 16:18

Raka ocenio suđenje uz poseban osvrt na faul Vladimira Stojkovića!

Raka Đurović dao svoju ocenu.

Fudbalski sudijski stručnjak Raka Đurović je komentarisao detalje sa večitog derbija igranog juče u okviru polufinala Kupa Srbije.

Partizan je slavio protiv Crvene zvezde, a u izjavi za "Mondo" Raka Đurović je istakao da je Simović fenomenalno odradio posao.

"Sudija je majstorski osetio utakmicu! Simović je vrhunski pripremljen ušao u derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i odradio ga kako treba. Na vreme je osetio faulove, sankcionisao ih, skrenuo pažnju igračima kako da se ponašaju, opomene je delio opravdano i imao je ujednačen kriterijum", kaže Đurović za "Mondo".

Posebno nas interesuje njegovo mišljenje za faul Vladimira Stojkovića krajem prvog poluvremena nad  Aleksom Vukanovićem.

"Još jedna odlična odluka sudije. Nije svaki start golmana van 16 za crveni, gledaju se i druge okolnosti, gde se nalazi napadač, koliko igrača ima pored ili iza golmana... Bio je to primer gde igrač zbog starta mora da dobije javnu opomenu, ni manje, ni više", naglasio je Đurović i dodao: "On je kao sudija na derbiju iscrpeo mnogo više nego što su mu igrači na terenu nudili. Šteta što kod nas nema više derbija i kvalitetnih utakmica na kojima bi sudije mogle da se iskazuju i dokazuju", rekao je Raka Đurović.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.