Put: Radnicima obezbeđeni voda, rashlađivanje i odmor

Izvor: Blic, 22.Jul.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Put": Radnicima obezbeđeni voda, rashlađivanje i odmor

Član Gradskog veća Novog Sada za komunalne poslove Vladimir Stojković obišao je danas s direktorom JKP “Put” Željkom Džakulom dve lokacije u gradu na kojima rade radnici tog preduzeća, uprkos visokim temperaturama.

Stojković je rekao da je na terenu vidljivo da se mere koje je pre dva dana doneo gradski štab za vanredne situacije sprovode po dogovoru.

- Kako je naloženo na sednici gradskog štaba, organizovan je smenski rad, radnicima je obezbeđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pijaća voda, rashlađivanje i odmor kako bi imali sve uslove za rad u ovakvim vremenskim uslovima - rekao je Stojković.

Nakon obilaska radova na trasi Bulevara Evrope, Stojković i Džakula su posetili radnike JKP “Put” i JKP “Gradsko zelenilo” koji izvode završne radove uređenja Ulice vojvode Bojovića.

- U Ulici vojvode Bojovića radnici danas rade na postavljanju ploča oko šaht-poklopaca, na završnim zemljanim radovima na parternom uređenju ove ulice, kao i na asfaltiranju dela Ulice Dimitrija Avramovića, na ukrštanju sa Ulicom vojvode Bojovića - rekao je Džakula, dodajući da bi radovi u toj ulici sutra trebalo da budu završeni.

Radnici “Puta” postavljaju i završni asfaltni sloj od kružnog toka na Rumenčkom putu preko nadvožnjaka do kružnog toka na Bulevaru Evrope.

Dužina trase na kojoj se trenutno izvode radovi je oko 750 metara, u obe trake, a izvode se u okviru četvte faze izgradnje Bulevara Evrope.

Radovi se privode kraju, a ostalo je još da se postave ograde i urede delovi atmosferske kanalizacije.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.