Ko se to nama uplašio? (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 22.Jun.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se to nama uplašio? (VIDEO)

Progon dr Jovane Stojković uzima maha! Na Fejsbuku je ugašena njena zvanična stranica a istog dana i druga koja je preimenovana na njeno ime iako postoji već više godina.


   
dr Jovana Stojković    

















Piše: >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Vladimir Stojković, FB




Kao što sam već prethodno pisao i govorio, napadi na nas su ozbiljno krenuli sa svih strana unazad desetak dana, a od sinoć dobijaju kulminaciju kada su nam ukinuli FB stranu dr Jovana Stojković sa oko 12000 pratilaca i stranu Anti-cenzura sa oko 30000 pratilaca koja postoji godinama, a čim je preimenovana na ime dr Jovana Stojković,i  to navodno zbog širenja govora mržnje.

Testiranjem nas i naših saboraca, došlo se do zaključka da počinjemo da predstavljamo ozbiljnu smetnju na patriotskom krilu dobijajući za kratko vreme veliku podršku običnog naroda i da nas ne mogu kontrolisati, što je uključilo „panik taster" za medijski linč od strane sistemskih pod***nih muva i kvazipatriota, hiljadugodišnjih opozicionara, drugosrbijanaca, bivših nazovi saboraca, bilderberških đaka i stranih plaćenika, NVO sektora, farmakolobista... Od onog trenutka kada smo rekli DOSTA svim političkim partijama i pokretima sa kojima smo imali bilo kakav „politički korektan" odnos nadajući se da imaju bar delom iskrene namere u svojoj borbi, počinje naša satanizacija što javno, što u privatnim krugovima. Stižu „nepristojne" ponude ali i pretnje i ucene. Prijatelji oko nas se ubeđuju da smo mi Vučićevci, da smo neki udbaši, sa argumentom jer tobože i dalje imamo posao i glave na ramenima, kako nas finansira ovaj i onaj, da smo poslati po nekom zadatku, itd...

KM intervju: dr Jovana Stojković - Kvazipatriotskim potezima Vlada maskira konačnu izdaju KiM (VIDEO)

Draga gospodo pljuvači i kojekakvi plaćenici, hoću javno da vam kažem da shvatite, što već i dobro znate, da ima ljudi koji nisu poput vas, da ima nas koji smo krenuli iskreno i srcem, da se nećemo povlačiti jer branimo dve najveće svetinje - našu decu i našu zemlju. 

Dakle, DALjE RUKE OD NAŠE ZEMLjE, DALjE RUKE OD NAŠE DECE!

A očigledno i ne razumete šta znači reč SRPSKI INAT!
Vidimo se na VIDOVDAN!

  POGLEDAJTE VIDEO:  📽





Izvor: KM Novine   :: © 2014 - 2018 ::   Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.