Janković, Kačar i Sulejmani ponovo sa Orlovima!

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković, Kačar i Sulejmani ponovo sa Orlovima!

Radovan Ćurčić, vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije saopštiće u petak spisak od 23 igrača za prijateljske utakmice sa Meksikom i Hondurasom.
U reprezentaciju Srbije se posle skoro godinu dana odsustva vraća Vladimir Stojković, golman Partizana. Novo ime je Vladimir Volkov iz Partizana, a posle nekoliko meseci pauze među Orlove se vratio i Pavle Ninkov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << , prvotimac Tuluza.

Na poziciji desnog beka Ćurčić još računa na Nenada Tomovića, ali zato čudi što na spisku nije Dušan Basta koji odlično igra u Udinezeu. Nemanja Pejčinović, standardan je u Nici, odigrao je sve utakmice ove sezone, međutim ni za njega nije bilo mesta na spisku putnika za Srednju Ameriku.
Radovan Ćurčić je odlučio da aktivira i vezistu Hamburga Gojka Kačara. Vraća se i Boško Janković, poslednji put za reprezentaciju Srbije igrao je u prijateljskoj utakmici u Moskvi protiv Rusije.
Uprkos odličnim igrama i golovima u Holandiji, na spisku putnika za Meksiko i Honduras nije bilo mesta ni za Dušana Tadića. Ostaje misterija zbog čega sadašnji i bivši selektori nemaju poverenja u jednog od najboljih igrača Groningena.

U poslednjem trenutku, Ćurčić je odlučio da ne pozove ni Miroslava Radovića. I fudbaler Legije mnogo pre nekih koji su na spisku putnika za Srednju Ameriku zaslužuje da bude deo nacionalnog tima.
Sa napadačima već standardno Srbija ima mnogo problema. Miralem Sulejmani je priključen Orlovima, međutim on nije klasičan napadač, ali igra odlično u Ajaksu.
Nikola Žigić će u svakom slučaju ponovo biti jedina ozbiljna uzdanica Srbije u špicu, a društvo će mu još praviti Dragan Mrđa. Ovoga puta Ćurčić je odlučio da izostavi Marka Pantelića.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković, Kačar i Sulejmani ponovo sa Orlovima!

Izvor: Utakmica.rs, 01.Nov.2011

Radovan Ćurčić, vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije saopštiće u petak spisak od 23 igrača za prijateljske utakmice sa Meksikom i Hondurasom. U reprezentaciju Srbije se posle skoro godinu dana odsustva vraća Vladimir Stojković,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Ćurčić meša karte, ali ne mnogo

Izvor: Mondo, 02.Nov.2011, 12:41

U Meksiko i Honduras idu Žigić, Janković, Kačar, Sulejmani, Ninkov, Volkov, Stojković.. Bez Radovića i Baste, iako odlično igraju za svoje klubove.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.