Drinčić skrivio, Stojković odbranio penal

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić skrivio, Stojković odbranio penal

Gradski rivali iz Haife Makabi i Hapoel sastali su se u prvom kolu grupne faze Kupa Izraela, a duel su obeležili Nikola Drinčić i Vladimir Stojković.

Bivši vezista Partizana skrivio je penal u 18. minutu, ali je nekadašnji golman crno-belih uspeo da zaustavi pokušaj Suise sa bele tačke i nagovesti trijumf svog tima.

Ipak, eprezentativni golman nije sprečio udarac napadača gostiju u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutu nastavka, kada je savladan iz igre, ali su njegovi saigrači za samo četiri minuta preokrenuli rezultat.

Najpre je Turgeman u 67. izjednačio rezultat, da bi Meshumar 240 sekundi kasnije doneo totalni preokret i pobedu svom timu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HAIFSKI DERBI: Drina skirivio penal, Stojke odbranio, Makabi se radovao! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015

Derbi u Izraelu obeležili su – naši igrači. Gradski rivali iz Haife, Makabi i Hapoel igrali su u prvom kolu grupne faze Kupa, a centralne figure meča bili su bivši Partizanovci – Nikola Drinčić i Vladimir Stojković.. . Drina je skrivio je penal u 18. minutu, ali je nekadašnji golman crno-belih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.