Bojana Rajić zatvorila butik: Stojketovoj bivšoj PUKO biznis!

Izvor: Press, 20.Dec.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Rajić zatvorila butik: Stojketovoj bivšoj PUKO biznis!

Bivša manekenka Bojana Rajić Đurđević, posle četiri godine, bila je prinuđena da stavi ključ u bravu na butik u kome je prodavala ekskluzivnu garderobu, i to zbog loše prodaje poslednjih meseci, a u poslovnom prostoru na prestižnoj lokaciji na Senjaku umesto njega, maltene preko noći, nikla je cvećara.
Kako Srpski telegraf saznaje, bivšoj supruzi golmana Vladimira Stojkovića, posle druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << udaje, drastično je opao promet, pogotovo otkako se povukla iz javnosti, na račun čega je i vodila posao. Navodno, u poslednje vreme gotovo da niko nije ulazio u butik, pa je bila prinuđena da ga zatvori jer je bila u konstantnom minusu.
- Kako se povukla u ilegalu, izgubila je reklamu, a samim tim i prodaja je stala. Sve je manje kupaca ulazilo u lokal, još manje se odlučivalo za kupovinu, tako da je poslovala u konstantnom minusu. Bezizlazna situacija je nastala kad su i stalne mušterije prestale da se oblače u "Prls end tresu" - govori dobro obavešteni izvor i dodaje:
- Najveći udar u poslovanju doživela je zbog razvoja Instagram prodaje, gde su se isti komadi garderobe koju je ona nudila prodavali po znatno pristupačnijim cenama. Pošto nije mogla da nađe idealno rešenje za novonastalu situaciju, bila je prinuđena da otkaže kiriju bivšem fudbaleru Nikoli Lazetiću, čiji lokal je iznajmljivala, i zatvori butik - završava priču izvor.
Kako dalje saznajemo, Bojana je lokal na ekskluzivnom mestu na Senjaku plaćala simbolično zato što sa Lazetićima neguje dugogodišnje prijateljstvo, ali, uprkos i niskim troškovima, jedino logično rešenje bilo je da stavi katanac na bravu.


 
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.