Izvor: Blic, 24.Feb.2022, 09:06

(UŽIVO) U KIJEVU SE OGLASILE SIRENE! Putin: Odlučio sam da pokrenem specijalnu vojnu operaciju, Ukrajina: POČELA JE INVAZIJA, IMA ŽRTAVA!

Tokom noći, kriza u Ukrajini je eskalirala. Predsednik Rusije Vladimir Putin objavio je "početak specijalne vojne akcije", a potom su počeli da stižu izveštaji o granatiranju širom Ukrajine koja je ubrzo predočila da je počela invazija na njenu teritoriju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dramatične scene u Kijevu, ljudi u panici napuštaju grad (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 24.Feb.2022

Nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin objavio početak napada na Ukrajinu, uplašeni stanovnici glavnog grada Kijeva počeli su ubrzano da napuštaju grad, bežeći od opasnosti.. Jutros su stigli i prvi izveštaji o eksplozijama širom Ukrajine, uključujući i Kijev. Agencija Rojters donesi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.