Izvor: Blic, 23.Feb.2022, 18:07

(UŽIVO) "TOTALNA INVAZIJA KREĆE U NAREDNIH 48 SATI" Ukrajinska kriza: Obaveštajci otkrili ruske planove, veliki sajber napad na ukrajinske sajtove

Nakon poteza predsednika Rusije Vladimira Putina o priznavanju nezavisnosti Donjecka i Luganska, kao i primećene pojačane aktivnosti ruskih trupa na granici sa Ukrajinom, Nemačka je zaustavila projekat gasovoda Severni tok 2, Velika Britanija, SAD i EU uvele su sankcije Moskvi. Kijev je saopštio da "neće nasesti na provokacije", a Kremlj da će žestoko uzvratiti na uvedene sankcije SAD.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) "RUSKA VOJSKA ČEKA NAREDBU" Ukrajinska kriza: Moskva evakuisala ambasadu u Kijevu, vođa separatista uputio ZLOSLUTNE PRETNJE

Izvor: Blic, 23.Feb.2022

Nakon što je predsednik Rusije Vladimir Putin priznao nezavisnost Donjecka i Luganska, Nemačka je zaustavila projekat gasovoda Severni tok 2, a Velika Britanija, SAD i EU uvele su sankcije Moskvi. Kijev je saopštio da "neće nasesti na provokacije", a Kremlj da će žestoko uzvratiti na sankcije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.