Izvor: RuskaRec.ru, 04.Avg.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov otkrio detalje Putinove dvosatne potere za štukom u podvodno ribolovu

Predsednik Rusije Vladimir Putin na putu za Amursku oblast skoro dva dana proveo je u Tuvi. Detalje odmora šefa ruske države u Sibiru preneo je njegov portparol Dmitrij Peskov, prenosi agencija Lenta.
Po rečima predstavnika Kremlja Putin je boravio u teško pristupačnoj tajgi, vozio se kvadrociklom, i bez obzira na niske temperature kupao u jezeru.
Temperatura vode u jezeru bila je ispod 17 stepeni, ali to >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << predsednika nije sprečilo da se okupa, rekao je Peskov.
Putin je bio i u ribolovu, ali ovoga puta podvodnom. Kako je na masku bila instalirana kamera GoPro Kremlj će kasnije te snimke i objaviti. "Bio je u poteri za jednom štukom dva sata, nikako nije mogao da je pogodi, međutim na kraju je ipak uspeo", rekao je portparol ruskog predsednika. 
Putina su na putu pratili ministar odbrane Sergej Šojgu, kao i rukovodioci Hakasije i Tuve Viktor Zimin i Šolban Kara-Ol.
U Direktno liniji Putin je nedavno izjavio da je najveću ribu ikada ulovio u Tuvi pre četiri godine i  da je to bila štuka teška 20 kilograma.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peskov o detaljima Putinove dvosatne potere za štukom u podvodnom ribolovu

Izvor: RuskaRec.ru, 04.Avg.2017

Po rečima predstavnika Kremlja Putin je boravio u teško pristupačnoj tajgi, vozio se kvadrociklom, i bez obzira na niske temperature kupao u jezeru,  prenosi agencija Lenta.. Temperatura vode u jezeru bila je ispod 17 stepeni, ali to predsednika nije sprečilo da se okupa, rekao je Peskov.. Putin...

Nastavak na RuskaRec.ru...

VIDEO: Evo šta radi Putin u Sibiru

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin tokom dvodnevne posete Sibiru boravio je u slabo pristupačnoj tajgi, baveći se lovom, sunčanjem, plovidbom rekom, ispričao je portparol šefa ruske države Dmitrij Peskov...- Od prvog do trećeg avgusta na putu u Blagoveščensk on (Vladimir Putin) se zaustavio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.