Fudbaleri Crvene zvezde osvojili 35. titulu prvaka države

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2024, 18:30

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili 35. titulu prvaka države

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka države pošto su pobedom 2:1 nad TSC-om četiri kola pre kraja Superlige osigurali sedmi uzastopni pehar namenjen šampionu Srbije.
Zvezda sad ima 84 boda, 14 više od drugoplasiranog Partizana, a do kraja je u opticaju ostalo samo 12 bodova.
Peter Olajinka je u 55. minutu doveo Zvezdu u vođstvo, ali je TSC izjednačio preko Ivana Milosavljevića u 60. minutu. Zvezdi je i bod garantovao titulu, ali je Šerif Ndaje golom u 75. minutu doneo pobedu "crveno-belima" pa je slavlje na "Marakani" počelo već tad.
Treneru Vladanu Milojeviću ovo je posle 2018. i 2019. godine treća titula prvaka sa Zvezdom, u decembru je nasledio Baraka Bahara koji mu je...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Superliga Srbije (plej-of): Radnički drži četvrto mesto, Čukarički nije ispustio pobedu ni sa igračem manje

Izvor: Danas, 02.Maj.2024

I u prazničnom kolu plej-ofa Superlige Srbije u fudbalu Radnički je u Kragujevcu izvojevao pobedu potpunim preokretom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.