Poznati stručnjak tvrdi: Novak Đoković u avgustu završava karijeru!

Izvor: Svet plus, 17.Maj.2024, 10:56

Poznati stručnjak tvrdi: Novak Đoković u avgustu završava karijeru!

Ima li još neko utisak da će Novak Đoković napraviti sve da uzme zlato na Olimpijskim igrama i onda se oprostiti od tenisa? Da li zaista u avgustu završava karijeru?!
Svi su fokusirani na Pariz i Novaka Đokovića. Rolan Garos će biti samo zagrevanje za ono što najbolji teniser sveta zaista želi - zlato na Olimpijskim igrama. Vimbldon će biti ili neće samo prolazna stanica na putu ka jedinom ostvarenom snu, najvećem koji je "beli sport" ikada video.
Svi u Srbiji, kao i u sportskom svetu, željno iščekuju trenutak kada će Novak Đoković konačno osvojiti tu dugo očekivanu...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Olimpijske igre

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peči: Đoković nakon Olimpijskih igara u Parizu završava karijeru

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2024

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (37) penzionisaće se nakon Olimpijskih igara u Parizu, tvrdi nekadašnji trener Endija Mareja, bivši britanski teniser Mark Peči.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Neočekivana usputna stanica ka Rolan Garosu: Đoković slavi 37. rođendan s pogledom na Ženevsko jezero

Izvor: Danas, 17.Maj.2024

U susret Rolan Garosu (26. maj-9. jun), vrhuncu sezone na šljaci, najbolji teniser sveta Novak Đoković, branilac trona na pariskom grend slemu, povukao je neuobičajeni potez za svoju vanrednu karijeru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.