Vinston Salem ne prija Srbima

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2017, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinston Salem ne prija Srbima

Posle Tipsarevića i Lajovića sa turnira u Vinston Salemu eliminisan je i Viktor Troicki koji je u meču 2. kola poražen od Argentinca Karlosa Berloka sa 2:1, po setovima 3:6, 6:1, 6:2.

Meč je trajao nešto više od dva sata, a Berlok je posle preokreta uspeo da dođe do drugog trijumfa u trećem međusobnom duelu sa Troickim.

Srpski teniser je bio postavljen za 11. nosioca i zbog toga je preskočio uvodnu rundu turnira pa tako i on kao i Lajović i Troicki sa vrlo malo mečeva na betonu dočekuje US open, koji počinje sledećeg ponedeljka.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dobar start Krajinovića na US openu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2017

Srpski teniser Filip Krainović uspešno je startovao u kvalifiakcijama za US open pošto je u meču 1. kola savladao Čeha Lukasa Rosola sa 2:1, po setovima 5:7, 6:4, 6:2, posle jednog sata i 41 minuta igre...Iako je u uzbudljivoj završnici izgubio prvi set Somborac nije klonuo duhom i uspeo je u naredna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.