Viktor u polufinalu

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor u polufinalu

Troicki u Čengduu u dva seta rezultatom 6:3, 7:6 savladao Kevina Andersona

Srpski teniser Viktor Troicki uspeo je da neutrališe moćne servise Kevina Andersona i da se plasira u polufinale turnira ATP kategorije 250 u Čengduu.

Šesti nosilac takmičenjna u Kini slavio je za sat i po sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6 (4). Viktor je bio bolji igrač ceo meč, ali je slabo igrao na brejk poenima, uspevši >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da realizuje samo jedan od osam. Pritom Andersonu nije dao niti jednu brejk priliku. Naš as je zabeležio 12 asova, a Južnoafrikanac za njega mizernih sedam.

Za prodor u finale Troicki će igrati protiv vanserijsog ruskog talenta, Karena Kašanova koji je trenutno 101. na ATP listi, a  od ponedeljka će najverovatnije, zahvaljujući uspehu u Čengduu ući u Top 100. To će biti prvi sussret između momka sa Dorćola i 198 cm visokog Moskovljanina. Meč je na programu u subotu od 08.00 po srednjeevropskom vremenu.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.