Viktor spasao šest meč lopti i preokrenuo u Brizbejnu

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Jan.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor spasao šest meč lopti i preokrenuo u Brizbejnu

Viktora Troickog jedna pobjeda dijeli od glavnog žrijeba za Brizbejn, pošto je savladao Miloslava Mečira sa 7:6 (5), 2:6, 7:6 (11) u drugom kolu kvalifikacija, poslije skoro dva i po sata igre. Igralo se sigurno pri servisu na obje strane od samog početka, pa je u prvom setu presudio taj-brejk, u kom je drugu šansu iskoristio Viktor za vođstvo. Dva brejka donijela su Slovaku izjednačenje u nastavku, poslije čega je uslijedila >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << žestoka borba za trijumf. Prvi je do brejka došao Viktor, no ekspresno je na 3:3 izjednačio Mečir, koji je u nastavku u tri gema čak sedam puta sprečio novo oduzimanje servisa. Iako je Slovak imao 5:2 u taj-brejku, Viktor je uspio da spasi šest meč lopti (četiri puta u nizu), a onda je četvrtu meč loptu iskoristio za dalji plasman. U posljednjem kolu, protivnik Troickom biće Denis Kudla, ukrajinski teniser koji nastupa pod američkom zastavom. Njegov protivnik bio je Taro Danijel, koji je pretrpio poraz sa 3:6, 7:5, 6:3. (Blic)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakva upornost: Viktor spasao šest meč lopti i preokrenuo u Brizbejnu!

Izvor: Prva.rs, 04.Jan.2015

Igralo se sigurno pri servisu na obe strane od samog početka, pa je u prvom setu presudio taj-brejk, u kom je drugu šansu iskoristio Viktor za vođstvo. Dva brejka donela su Slovaku izjednačenje u nastavku, posle čega je usledila žestoka borba za trijumf.. Prvi je do brejka došao Viktor, no ekspresno...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.