Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIKTOR TROICKI: Mogu do četvrtfinala!

Posle plasmana u osminu finala Vimbldona, pobedom nad Dastinom Braunom u četiri seta, Viktor Troicki je naglasio da je zasluženo trijumfovao.

- Bio sam konstantan, imao mnogo prilika i zasluženo sam pobedio Brauna. Igram dobro i imam šanse za prolaz u četvrtfinale – rekao je Troicki.
Viktor se četvrti put našao u osmini finala jednog grend slema, ovoga puta pobedivši nemačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tenisera (6:4, 7:6 (3), 4:6, 6:3) koji je prethodno bio bolji od Rafaela Nadala.
Troicki će u osmini finala igrati protiv pobednika duela između Džejmsa Vorda i Vašeka Pospišila.
- Osim jednog ili dva servis gema u celom meču, nije bilo mnogo gemova u kojima sam imao šanse. Niko ne može da mi oduzme podvig protiv Nadala – rekao je Braun.
The post VIKTOR TROICKI: Mogu do četvrtfinala! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Troicki: "Igram dobro, mogu do 1/4 finala"

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Pošto se plasirao u osminu finala Vimbldona Viktor Troicki je izjavio da je odigrao odlično protiv Dastina Brauna i da u datom trenutku ima svoje šanse da se domogne četvrtfinala...Srpski teniser Viktor Troicki ocenio je danas da se zasluženo plasirao u osminu finala Vimbldona..."Bio sam konstantan,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.