Troickom drama protiv Tipsarevića

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troickom drama protiv Tipsarevića

Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo turnira u Kvinsu. On je na startu pobedio zemljaka Janka Tipsarevića posle trilera u tri seta - 2:1 (5:7, 7:6, 7:6), za dva sata i 48 minuta igre.

U sva tri seta nijanse su odlučile. Janko je poveo, ali je mlađi Viktor uspeo da dobije dva taj-brejka. U poslednjem setu - pravi triler u taj-brejku. Vodio je Viktor 4:2, Janko preokrenuo. Tipsarević je na 6:5 imao meč loptu, ali su onda usledila tri vezana poena drugog reketa Srbije.

Naredni rival Troickom u Londonu biće Jang, kome je Nik Kirios predao meč.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troickom pripala drama protiv Janka

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017

Na startu prestižnog ATP turnira iz serije 500 u Kvinsu u srpskom okršaju Viktor Troicki savladao je Janka Tipsarevića, posle velike borbe, u tri seta, 5:7, 7:6, 7:6...U prvom setu oba tenisera su razmenila po brejk u ranoj fazi. Onda su bili sigurni na svoj servis, sa tim da je Troicki imao u dva...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.