Troicki u trećem kolu Barselone

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u trećem kolu Barselone

Viktor Troicki plasirao se u osminu finala turnira u Barseloni, pošto je danas u drugom kolu pobedio Mađara Martona Fučoviča u tri seta - 6:4, 1:6 i 6:0.

U njihovom prvom međusobnom duelu Troicki je do trijumfa došao posle sat i 50 minuta igre.

Troicki, osmi nosilac na turnir u Barseloni, do prvog brejka na meču došao je već u prvom servis gemu rivala, da bi Fučovič uzvratio istom merom kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je srpski teniser servirao za vođstvo od 1:0 pri rezultatu 5:3. Ipak, Troicki je novi brejk napravio već u narednom gemu, pa je posle 50 minuta igre poveo s 1:0 u setovima.

Drugi set je Mađar, 212. teniser na ATP listi, dobio s 6:1, a pritom je triput oduzeo servis rivalu.

Troicki je u odlučujućem setu lako i brzo dolazi do brejkova, pa je na kraju trijumfovao i izborio plasman u osminu final,a gde će se sastati sa Italijanom Fabijom Fonjinijem.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.