Izvor: Danas, 01.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u plusu, Tipsarević u minusu

Samo jedan osvojen gem u osmini finala Mastersa u Majamiju ne može da nadjača pozitivan utisak koji je drugi teniser Srbije Viktor Troicki ostavio na uvodna tri meča turnira u Ki Biskejnu. U duel sa četvrtim reketom sveta Endijem Marejem, Srbin je ušao u grču, možda i sa prevelikim respektom prema Škotu što ga je koštalo prepoznatljive igre, a pre svega preciznog prvog servisa.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Majami: Serena teško do polufinala

Izvor: B92, 02.Apr.2009, 00:37

Najbolja teniserka sveta, Amerikanka Serena Vilijams plasirala se u polufinale WTA turnira u Majamiju, gde je očekuje potencijalni duel sa sestrom Venus...Vilijamsova je u četvrtini finala posle teške borbe savladala, 33. teniserku sveta, Kineskinju Li Na sa 2:1, po setovima 4:6, 7:6, 6:2. Amerikanka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.