Troicki u drugom kolu Rima

Izvor: Studio B, 14.Maj.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u drugom kolu Rima

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se danas u drugo kolo turnira Masters serije u Rimu pošto je pobedio Lukaša Rosola iz Češke sa 2:1 u setovima (3:6, 6:1, 6:4).

Oba tenisera su u prvom setu bila sigurna na svoj servis sve do 10. gema kada je Rosol prvi oduzeo servis protivniku i poveo sa 5:3, da bi u narednom gemu samo potvrdio brejk i poveo sa 1:0 u setovima.

Srpski teniser je u drugom setu zaigrao mnogo bolje, pa je protivniku čak tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << puta oduzeo servis. Troicki je taj deo igre dobio sa ubedljivih 6:1, tako da je pobednik meča rešavan u trećem setu. Troicki je i treći set počeo u istom ritmu.

U prvom gemu je napravio brejk, a iako je Čeh imao šanse da odmah u narednom gemu izjednači, Troicki je uspeo da spasi brejk loptu. Do kraja seta Troicki je zadržao prednost i uspeo je da se posle dva sata igre plasira u naredno kolo turnira u Rimu.

U drugom kolu Troicki će igrati protiv Letonca Ernesta Gulbisa koji je savladao Jarka Neiminena. 
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki u drugom kolu Rima, Ana ispala

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2013

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se danas u drugo kolo turnira Masters serije u Rimu, pošto je pobedio Lukaša Rosola iz Češke sa 2:1, po setovima 3:6, 6:1, 6:4, dok je Ana Ivanović završila takmičenje porazom od Urusle Radvanske sa 2:1, po setovima 6:3, 2:6, 6:2...Odličan meč protiv Lukaša...

Nastavak na Vesti-online.com...

Troicki bolji od Rosola, na redu Gulbis

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Maj.2013

Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo Matersa u Rimu pošto je nakon preokreta savladao Lukaša Rosola sa 2:1 (3:6, 6:1, 6:4) poslije sat i 58 minuta igre. U narednom kolu srpski teniser će snage odmjeriti sa Ernestom Gulbisom, koji je eliminisao Jarka Nieminena. Viktor je uspio da se domogne naredne...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Pogledajte Novakov potez dana

Izvor: OkRadio.rs, 15.Maj.2013, 13:07

Novak Đoković plasirao se u utorak u treće kolo turnira serije 1000 u Rimu pobedivši Alberta Montanjesa sa 2-0. Srpski teniser delovao je mnogo bolje nego na turniru u Madridu čemu svedoči i potez dana koji je odigrao u prvom setu. Iskusni Montanjes odigrao je veoma kvalitetan meč za svoje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.