RIM: Đoković i Nadal u istoj polovini žreba

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Maj.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIM: Đoković i Nadal u istoj polovini žreba

Prvi igrač sveta Novak Đoković biće slobodan na startu predstojećeg ATP turnira u Rimu, a u drugom kolu igraće protiv pobednika meča između Slovaka Martina Kližana i kvalifikanta, odlučeno je žrebom u Rimu.
(FOTO: AP)
Prvi reket Srbije bi u trećem kolu mogao da se sastane sa Švajcarcem Stamnislasom Vavrinkom, a u četvrtfinalu su mu mogući protivnici Čeh Tomaš Berdih, Amerikanac Džon Izner i Hrvat Marin Čilić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Ukoliko sve bude išlo predviđenim tokom, Đoković bi u polufinalu igrao protiv Španca Rafaela Nadala, a u finalu protiv Švajcarca Rodžera Federera.
Drugi i treći reket Srbije Janko Tipsarević i Viktor Troicki koji se nalaze u istoj polovini žreba sa Đokovićem, odmeriće međusobno snage već u prvom kolu, a pobednik bi u trećem kolu mogao da ukrsti reket sa španskim teniserom Rafaelom Nadalom
Turnir u Rimu igra se za nagradni fond od 3,2 miliona evra, a titulu brani Nadal.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rim Masters: Nole i Nadal u istom delu žreba

Izvor: Press, 11.Maj.2013

Prvi reket Srbije bi u trećem kolu mogao da se sastane sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom, a u četvrtfinalu su mu mogući protivnici Čeh Tomaš Berdih, Amerikanac Džon Izner i Hrvat Marin Cilić... Ukoliko sve bude išlo predviđenim tokom, Ðoković bi u polufinalu igrao protiv Španca Rafaela...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.