Troicki nije odbranio titulu u Sidneju, ispao u polufinalu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jan.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki nije odbranio titulu u Sidneju, ispao u polufinalu

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da odbrani titulu na ATP turniru u Sidneju, pošto je danas u polufinalu izgubio od Žila Milera iz Luksemburga u dva seta, 6:3, 7:6.

Troicki je izgubio svoj prvi servis na meču, a onda u drugom setu nije iskoristio dve brejk lopte, tako da je meč rešen u taj-brejku.

Srpski reprezentativac igra od ponedeljka Otvoreno prvenstvo Australije, na kome će mu protivnik u prvom kolu biti reprezentativac Bosne i Hercegovine Damir Džumhur.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Viktor bez het-trika u Sidneju, kraj u polufinalu

Izvor: B92, 13.Jan.2017

Viktor Troicki nije uspeo da odbrani titulu na ATP turniru u Sidneju, pošto je u polufinalu izgubio od Žila Milera iz Luksemburga u dva seta, 6:3, 7:6.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.