Troicki meč nastavlja u četvrtak

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2012, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki meč nastavlja u četvrtak

Meč drugog kola Rolan Garosa između Srbina Viktora Troickog i Italijana Fabija Fonjinija prekinut je zbog kiše i slabe vidljivosti.
Ovaj duel, koji je počeo oko 19 časova, trebalo bi da bude nastavljen u četvrtak, a ostaje da organizatori saopšte tačan termin kada će Troicki i Fonjini ponovo na teren.
Meč je prekinut pri rezultatu 1:1 u setovima. Fonjini je dobio prvi set sa 6:2, dok je Troicki u drugom uzvratio sa 6:3.
Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Troickog, u četvrtak će na terene u Parizu izaći i Jelena Janković i Janko Tipsarević.
Oboje će igrati mečeve drugog kola, Jankovićeva protiv Amerikanke Varvare Lepčenko, a Tipsarević protiv Francuza Žeremija Šardija.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Pariz,   Jelena Janković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.