Troicki lako savladao Berera

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Nov.2010, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki lako savladao Berera

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolu turnira u Bazelu, pošto je u meču prvog kola za svega 50 minuta pobedio Mihaela Berera iz Nemačke rezultatom 6:3, 6:0.
U prethodna tri duela protiv trenutno 47. igrača sveta Troicki nije uspeo da zabeleži nijednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pobedu, ali je niz neuspeha prekinuo ovom ubedljivom pobedom. U prvom setu Nemac je koliko-toliko uspevao da održava ravnotežu, ali je u drugom bio potpuno inferioran.
Troicki je od početka zaigrao veoma sigurno, a do prednosti je stigao brejkom u četvrtom gemu. Nakon toga je bez većih problema dobijao gemove na svoj servis i poveo.
Na startu drugog seta reprezentativac Srbije je ponovo oduzeo protivniku servis, a kada je potom poveo 2:0, Berer se praktično predao. Do kraja meča viđena je igra na jedan gol i Troicki je nizao poen za poenom.
U drugom kolu Troicki će igrati protiv boljeg iz meča u kome se sastaju 39. igrač sveta Nemac Florjan Majer i Francuz Pol Anri Matije, koji je kao trenutno 108 na ATP listi igrao u kvalifikacijama.
Troicki i Majer su do sada odigrali samo jedan meč, ove godine na gren slemu u Melburnu, i dobio ga je Nemac. Rezultat u međusobnim duelima Troickog i Matijea je 1:1, a zanimljovo je da su oba meča završena predajama.
Turnir u Bazelu igra se za nagradni fond od 1.755.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bali: Ana na Pavljučenkovu (10.30h)

Izvor: B92, 02.Nov.2010

Ana Ivanović u prvom kolu turnira na Baliju igra sa Ruskinjom Anastasijom Pavljučenkovom, a meč je na programu u četvrtak od 10.30h po srednjeevropskom vremenu. "Nema lakih protivnica, naročito što je ovde osam igračica koje su osvojile bar po turnir ove godine. Radujemo se turniru, biće samo...

Nastavak na B92...

Tipsarević u drugom kolu

Izvor: Danas, 02.Nov.2010

Treći reket Srbije Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira u švajcarskom gradu Bazelu. On je nakon 75 minuta lako izašao na kraj sa Uzbekistancem Denisom Istominom i pobedio ga rezultatom 2:0 (6:2, 6:4) u setovima. U prvom setu Tipsarević je potpuno dominirao i iskoristio je dve od tri...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.