Troicki i Krunić u 3. kolu US Opena

Izvor: VOA, 31.Avg.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Krunić u 3. kolu US Opena

Uprkos izosatanku najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića sa ovogodišnjeg Ju Es Opena, srpski tenis će i ove godine u Njujorku imati dvoje takmičara u trećem kolu. Pobedu u drugom kolu muškog single danas je ostvario Viktor Troicki, koji je u tri seta – 7:6, 7:5 i 6:0 pobedio Italijana Simonea Travalju. Bila je to druga pobeda Troickog u manje od 24 sata, pošto je zbog kiše u utorak, tek juče popodne odigrao svoj prvi meč na turniru i posle preokreta, u pet setova elimisao Slovaka Norberta Gamboša. Troicki je posle današnje pobede bio veoma zadovoljan. Za razliku od Troickog, Janko Tipsarević je sinoć završio takmičenje u drugom kolu, porazom od 29. Nosicoa Argentinca Dijaga Švarcmana – 6:2, 6:4, 7:5, dok je jedina preostala srpska teniserka u singl konkurenciji Aleksandra Krunić vrlo lako izašla na kraj sa Ajlom Tomljanović, Hrvaticom koja igra za Australiju. Krunić je bila izuzetno zadovoljna svojom partijom, a posle meča govorila je I o mogućnosti da uskoro postane najbolje rangirana teniserka iz Srbije na svetskoj rang-listi. Do kraja dana, na terenima Flašing Medouza igraće i najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić, koji počinje takmičenje u konkurenciji mešovitih parova sa Jung-Džan Čen sa Tajvana i Jelena Janković, koja u prvom kolu ženskog dubla igra u paru sa Letonkom Anastasijom Sevastovom.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Nju Jork

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

PATRIOTSKI TIKET: Košarkaši i Krunićeva - kvota 4,60

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2017, 10:38

Samo na MOZZART uplatnim mestima do 16 sati..Orlovi poleću! Preko puta je neugodna Letonija. Ali nismo ni mi baš “zgodni“ kad nas imaš za rivala. Hiljadama kilometara daleko od Istanbula, Aleksandra Krunić će posle dve pobede na startu Ju-Es Opena pokušati da načini pravi podvig i eliminiše...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.