PATRIOTSKI TIKET: Košarkaši i Krunićeva - kvota 4,60

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PATRIOTSKI TIKET: Košarkaši i Krunićeva - kvota 4,60

Samo na MOZZART uplatnim mestima do 16 sati

Orlovi poleću! Preko puta je neugodna Letonija. Ali nismo ni mi baš “zgodni“ kad nas imaš za rivala. Hiljadama kilometara daleko od Istanbula, Aleksandra Krunić će posle dve pobede na startu Ju-Es Opena pokušati da načini pravi podvig i eliminiše Juliju Gerges. Igrale su prošle godine u Vuhanu i nije joj uspelo, ali u Njujorku prikazuje tenis života.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Moguće je dakle. Moguće je da će nas Krunićeva obradovati. Košarkaši su to već radili toliko puta da ne treba ni da ističemo. Moguće je, dakle, da ćemo imati dvostruki razlog za slavlje.

Nadamo se i spremni smo da častimo ako se to desi. Zato danas u Patriotskom tiketu prognoza da ćemo u sudaru Srbije i Letonije videti keca, a u meču Julije Gerges i Aleksandre Krunić dvojku, umesto regularne kvote 4,21 vredi čak 4,60!

Samo u MOZZART kladionicama...

(Da biste odigrali ovaj tiket dovoljno je da na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu kažete operateru da želite da odigrate Tiket 01)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.