Troicki i Kolarov uživali uz Acu Lukasa

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Kolarov uživali uz Acu Lukasa

Viktor Troicki izgleda da je zaboravio eliminaciju u drugom kolu na Vimbldonu i okrenuo se napred.

Troicki odseo kod Abramoviča

Vimbldon: Uz poraz, Troicki doživeo i zvižduke!

Kolarov: Niko me nije zvao, ostajem u Sitiju

Deki Stanković: Zbog Novaka je prelepo biti Srbin

Drugi ovogodišnji nastup folk zvezde Ace Lukasa na popularnom beogradskom splavu "Bolivud", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u sredu, izazvao je ogromno interesovanje domaćeg džet-seta, a najveće pažnju, posebno kod pripadnica nežnijeg pola, izazvalo je pojavljivanje Troickog, kome je ovo prvi izlazak poraza na Vimbldonu.

Viktor je u odličnom provodu uživao u muškom društvu, a mnoge pripadnice lepšeg pola svojski su se trudile da privuku njegovu pažnju. Uprkos tome, oko četiri sata ujutru, Vića je splav napustio sam.

Iako se trudio da privuče što manje pažnje, dolazak najplaćenijeg srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova na splav nije prošao neprimećeno. Igrač Mančester Sitija, koji se tokom letnje pauze u prvenstvu odmara u Srbiji, odlučio je da nikako ne propusti najbolji provod u gradu, pa je uživao uz Acine pesme do sitnih sati.

(Alo!)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.