Troicki bolji od Bolelija, sledeći protivnik Nišikori

Izvor: Studio B, 28.Mar.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki bolji od Bolelija, sledeći protivnik Nišikori

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se danas u treće kolo Masters turnira u Majamiju, pošto je u drugom kolu savladao Italijana Simonea Bolelija sa 2:1 u setovima (7:5, 3:6, 6:4).

Troicki će u trećem kolu igrati protiv Japanca Keija Niškorija, koji je u drugom kolu bio bolji od Rusa Mihaila Južnog.

 

Boleli je već u trećem gemu prvog seta oduzeo servis Troickom i potom poveo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 3:1, ali je srpski teniser u finišu seta napravio dva brejka i poveo sa 1:0 u setovima.

 

U drugom setu se vodila velika borba, gemovi su dugo trajali, bilo je mnogo brejk lopti, ali se bolje snašao Italijan. Boleli je dva puta oduzeo servis Troickom i tako odveo meč u treći, odlučujući set.

 

Za razliku od drugog, u trećem setu teniseri su uglavnom bili sigurni na svoj servis, a jedni brejk u setu napravio je Troicki. Taj brejk u sedmom gemu bio mu je dovoljan za pobedu i plasman u treće kolo posle dva sata i 12 minuta igre.

Krajinović posle velike borbe izgubio od Monfisa

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u treće kolo Masters turnira u Majamiju, pošto je danas izgubio od Francuza Gaela Monfisa sa 1:2 u setovima (6:3,2:6, 6:7).

 

U prvom setu viđeno je čak pet brejkova, a srpski teniser je napravio jedan brejk više što mu je bilo dovoljno da povede sa 1:0 u setovima posle 32 minuta igre.

 

Monfis je već na početku drugog seta oduzeo servis Krajinoviću, vrlo brzo je poveo sa 3:0, da bi u devetom gemu novim brejkom samo potvrdio set.

 

Iako je delovalo da će Monfis lako dobiti treći set i privesti meč kraju, to se nije dogodilo, već je usledila velika borba.

 

I Krajinović i Monfis su imali po nekoliko prilika za brejk, ali ih nisu realizovali. Francuz je u desetom gemu stigao do novih brejk lopti, koje su ujedno bile i meč lopte, ali se Krajinović odbranio i izjednačio na 5:5.

 

I u 12. gemu je Krajinović uspeo da spasi dve meč lopte i tako meč odvede odlučujući set u taj-brejk. Kao i u celom setu, isti scenario je viđen i u taj-brejku. Monfis je poveo sa 6:3, stigao do novih meč lopti, Krajinović je spasao još dve, ali je to sve što je uspeo da uradi.

 

Monfis će u trećem kolu igrati protiv zemljaka Žoa Vilfreda Conge. 

 

 
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TROICKI: Presudili taktika i samopouzdanje

Izvor: Kurir, 29.Mar.2015, 00:20

Srpski teniser se plasirao u treće kolo Masters turnira u Majamiju, pošto je večeras savladao Italijana Simonea Bolelija sa 2:1 u setovima (7:5, 3:6, 6:4)..MAJAMI - Srpski teniser Viktor Troicki rekao je večeras da su njegova taktika i samopouzdanje bili presudni u pobedi nad Simoneom Bolelijem u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.